Triumph Speed Triple Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
817 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Can someone please take a picture and show me where and how these damn things go on there? One holds the clutch cable, the other one should be on the radiator somewhere.


THANKS!
 

·
Registered
Joined
·
4,658 Posts
Mine are off too - so no photo.

The one on bottom in the photo, mounts to the top right radiator mount and holds the cables near the head - along the right side of the frame. The screw for the top right radiator mount goes through the small hairpin bend, and the larger loop goes around the cables.

The one on top in the photo mounts to the bottom right radiator mount - on the back side between the oil cooler and radiator. The big loop is 'up' and goes around the cable, and the small hairpin loop goes around the screw.
 

·
Registered
Joined
·
4,658 Posts
I found a photo of the one that is on top in your photo.

Look at the mount between the radiator and oil cooler.

 

·
Registered
Joined
·
2,876 Posts
AlaskaS3 said:
Can someone please take a picture and show me where and how these damn things go on there? One holds the clutch cable, the other one should be on the radiator somewhere.


THANKS!
same thing happened to me i couldn't figure out the upper one went into place. i didn't install it and the clutch cable rested against the radiator and within 10 miles i had a hole in the protective jacket of the cable. you could see the actual cable plain as day. that puppy would of took in water and i would be on the side of the road with a broken cable within a few months if i didn't catch it. went to the dealer and looked at the speedy on the showroom floor. do you need a close up of how it mounts? let me know i will snap a pic........
 

·
Registered
Joined
·
817 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Thanks briank, I got it all back together, however your little tale made me go double check my clutch cable. :)
 
1 - 7 of 7 Posts
Top